Saltar apartados

ÚLTIMA HORA

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

29/07/2020
Lectura tesi Ignacio Sanjuán Moltó

Ahir, 28 de juliol de 2020 a les 09.00 va tenir lloc, mitjançant videoconferència i a causa de la situació de la COVID-19, l'acte de defensa de la tesi doctoral d'Ignacio Sanjuán Moltó amb títol "Treatment of the reject water from an Electrodialysis Reversal plant by electrochemical methods" i dirigida per Sr. Vicente Montiel Leguey i Sr. Eduardo Expósito Rodríguez.

12/06/2020
La prestigiosa revista publicada per l'American Chemical Society, "ACS Catalysis", destaca un article signat per investigadors de l'Institut Universitari d'Electroquímica

La prestigiosa revista publicada per l'American Chemical Society, "ACS Catalysis", destaca un article signat per investigadors de l'Institut Universitari d'Electroquímica de la Universitat d'Alacant (UA) com un dels més citats de l'última dècada. Aquest reconeixement coincideix amb el desè aniversari de la revista a fi de reconèixer els treballs amb més impacte de científics d'Espanya i França, països que ocupen els llocs 5º i 6º, respectivament, per nombre d'articles publicats per l'American Chemical Society.

En concret, l'article de la UA es troba en la sisena posició dels articles més citats dels últims 10 anys. Es tracta del treball titulat "Electrochemical Characterization of Shape-Controlled Pt Nanoparticles in Different Supporting Electrolytes" (Caracterización electroquímica de nanopartículas de platino con forma controlada en distintos electrolitos soporte) dels investigadors del Grup d'Investigació d'Electroquímica de superfícies Francisco J. Vidal, Rosa M. Aran, José Solla, Enrique Herrero i Juan M. Feliu publicat en 2012.

29/05/2020
Resolució V Premi "Antonio Aldaz"

El Jurat del V Premi "Antonio Aldaz" a la millor Tesi Doctoral en l'àmbit de l'Electroquímica defensada durant l'any 2018, format pels membres de la Junta de Govern del Grup d'Electroquímica, ha resolt concedir aquest premi a la Dra. Paula Sebastián Pascual per la seua tesi titulada "Surface influence on the first stages of metall electrodeposition in ionic liquids",  realitzada a l'Institut d'Electroquímica de la Universitat d'Alacant i dirigida pels professors Elvira Gómez Valentín (Universitat de Barcelona) i Juan M. Feliu Martínez (Universitat d'Alacant).

Institut Universitari d'Electroquímica


Institut Universitari d'Electroquímica
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 9814

Fax: (+34) 96 590 9814

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464