Saltar apartados

ÚLTIMA HORA

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

30/10/2018
Personal investigador I-PI 76-18

Convocatòria de la Universitat d'Alacant per la qual s'ofereix per a cobrir amb contracte temporal una plaça de personal col·laborador sènior per al projecte "Lignin biorefinery approach using electrochemical flow" de l'Institut Universitari d'Electroquímica.

Finalització termini presentació d'instàncies: 12 de novembre de 2018

25/10/2018
Conferències d'Evgeny Galunin i Tatiana Pasko

Dimarts que ve, dia 30 d'octubre, tindrà lloc la conferència "Hybrid nanomaterials: Development and Applications" impartida pel Dr. Evgeny Galunin i la conferència "Novel Nanoadsorbents for the Removal of Inorganic and Organic Pollutants from Aqueous Media" impartida per la Dra. Tatiana Pasko.

Les conferències se celebraran a les 12:00 hores en la biblioteca del Dpto. de Química Física. Fase II de Ciències.

03/10/2018
Premis extraordinaris de doctorat 2018-19

Dirigit a: doctors i doctores les tesis doctorals de les quals hagen sigut llegides durant el curs acadèmic 2015-2016 i les llegides en cursos anteriors en aquells programes de doctorat que no hagueren atorgat cap premi per no aconseguir el nombre mínim de 5 tesis llegides amb la qualificació d'excel·lent "cum laude" (o apte "cum laude").

Termini de presentació d'instàncies: del 3 al 25 d'octubre de 2018 (tots dos inclusivament).

06/09/2018
XXVI Premi a la millor Tesi Doctoral en el camp de la Química "San Alberto Magno"

Es convoca el XXVI Premi a la millor Tesi Doctoral en el camp de la Química "San Alberto Magno" dotat amb 1500 €, promogut i patrocinat per la Secció Territorial d'Alacant de la Reial Societat Espanyola de Química.

Dirigit a: investigadors/as que hagen defensat la seua Tesi Doctoral l'any 2017 i el programa de la qual de doctorat pertanga al camp de la Química i que hagen defensat la seua Tesi Doctoral en qualsevol universitat de la província d'Alacant.

Termini de presentació d'instàncies: del 5 de setembre al 4 d'octubre 2018.

Formulari d'enviament de sol·licituds

Bases

30/07/2018
Premi Electrochimica Acta Gold Medal de la ISE

Juan Miguel Feliu Martínez membre del nostre institut, ha sigut guardonat amb un nou premi a la seua brillant trajectòria científica.

En aquesta ocasió amb l'Electrochimica Acta Gold Medal 2018 de la ISE.

Actualitat universitària

24/07/2018
Conferència de Janaina de Souza

Dijous que ve, dia 26 de juliol tindrà lloc la conferència "Electrooxidation of alcohols on different surfaces and the competition for OH species" impartida per la Dra. Janaina de Souza.

La conferència se celebrarà a les 16:00 hores en la biblioteca del Dpto. de Química Física. Fase II de Ciències.

20/07/2018
Conferència de Marc Koper

Dimarts que ve, dia 24 de juliol tindrà lloc la conferència "Restructuring of a platinum electrode under reductive and oxidative cycling" impartida per Dr. Marc Koper.

La conferència se celebrarà a les 16:00 hores en la biblioteca del Dpto. de Química Física. Fase II de Ciències.

01/06/2018
Resolució III Premi Antonio Aldaz

El Jurat de l'III Premi "Antonio Aldaz" ha resolt concedir aquest premi a la millor Tesi Doctoral en l'àmbit de l'Electroquímica a la Dra. Rosa María Arán Ais per la seua tesi titulada "Interfacial reactivity: model surfaces and tailored shape-controlled nanocatalysts", dirigida pels professors Juan Miguel Feliu Martínez i Enrique Herrero Rodríguez de la Universitat d'Alacant.

El lliurament del premi tindrà lloc el pròxim mes de juliol en la nostra reunió anual que enguany celebrem a Madrid.

21/05/2018
Resolució Premis SIBAE

Al Professor Juan Miguel Feliu Martínez li ha sigut concedit el Premi a la Trajectòria “Dr. Agustín Arévalo” de la Societat Iberoamericana d'Electroquímica (SIBAE) en la seua primera edició (2018), en reconeixement a la seua brillant carrera d'investigador en l'àrea de l'Electroquímica.

Actualitat universitària

12/05/2016
Premi Internacional de Recerca al Professor Juan M. Feliu

El professor Juan Feliu ha sigut guardonat amb el premi "Xarres N. Reilley" que impulsa la "Society for Electroanalytical Chemistry" dels EUA. El premi es va establir en reconeixement a un dels químics analítics més prestigiosos del segle XX i va ser lliurat per primera vegada l'any 1984 a un científic tan prestigiós com Allen Bard. En l'adreça (http://electroanalytical.org/awards.html) es pot trobar més informació sobre la naturalesa del premi i de l'elenc d'investigadors que han sigut guardonats amb aquest premi des de l'any 1984 fins a l'actualitat. Crec que l'Institut ha d'estar molt orgullós que un dels seus membres haja sigut guardonat amb aquest reconeixement. El premi li ha sigut lliurat l'any 2017 en la reunió anual de la "PITTCON" s'ha realitzat a Chicago durant el mes de març.

22/07/2016
Acte d'homenatge al Professor Antonio Aldaz

Dimecres passat 20 de juliol es va celebrar en el saló d'actes de l'Aulari II l'acte d'homenatge al desaparegut Professor Antonio Aldaz, membre i fundador de l'Institut Universitari d'Electroquímica de la Universitat d'Alacant. Aquest homenatge es va celebrar durant el lliurament del premi a la millor tesi doctoral en l'àmbit de l'Electroquímica que porta el seu nom i que atorga el Grup d'Electroquímica de la Reial Societat Espanyola de Química. En aquest acte, el professor Juan Miguel Feliu va glossar la figura de l'homenatjat.

Institut Universitari d'Electroquímica


Institut Universitari d'Electroquímica
Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 9814

Fax: (+34) 96 590 9814

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464